Personal training – tuloksia henkilökohtaisella valmennuksella

 

henkilokohtainen-etavalmennus-rasvanpoltto-laihdutus

Henkilökohtainen etävalmennus 

Haaveiletko timmistä kropasta tai isommasta elämäntapamuutoksesta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Me Wellcampilla tiedämme, että et ole yksin. Moni haluaisi toteuttaa unelman, mutta kiireinen arki vie monesti mehut. Kerromme sinulle salaisuuden: Muutoksen ei tarvitse olla jatkuvaa hampaiden kiristelyä tai loputonta nälkää. Netissä oleva tietotulva on saanut meidät ajattelemaan, että isompi muutos tapahtuu ainoastaan suuren kärsimyksen kautta. Toki töitä täytyy aina tehdä unelmien eteen, mutta Wellcamp valmennus tarjoaa tavoitteiden saavuttamiseen erilaisen lähestymistavan.

Henkilökohtaisessa etävalmennuksessa jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä

Jokaisella meillä on erilaiset ruokailutottumukset, lempparit ja inhokit sekä täysin erilainen arki. Wellcampin valmentaja suunnittelee jokaisen ohjelman asiakasta kuunnellen. Tiesitkö, että kun puhutaan mistä tahansa fysiikkavalmennuksesta, ovat palautuminen ja lepo treeniä tärkeämpiä asioita? Voi kuulostaa hullulta, mutta näin se on. Palautuminen huomioidaan valmennuksessa asiakkaalle sopivan tehokkailla treeniohjelmilla ja lepopäivillä, jotta energiaa jää myös muuhunkin.

Kuntosalilla käyminen ei ole valmennuksessa pakollista

Valmennus ei ole sidottu ainoastaan kuntosalille, koska sen voit toteuttaa sinulle sopivalla tavalla. Voit käydä salilla tai vaikkapa tanssitunnilla, sillä ei ole väliä, koska ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteeseen ja arkeen sopivaksi! Näin myös saadut tulokset ovat pysyviä eivätkä esimerkiksi pudotetut kilot palaa ryminällä takaisin valmennuksen jälkeen.

Minulla on huonoja kokemuksia nettivalmennuksista, uskallanko lähteä mukaan?

Olet ehkä saattanutkin kokeilla jo muutamia valmennuksia, joissa sinut on voitu jättää oman onnesi nojaan -juuri kun tarvitsisit eniten tsemppausta. Motivaatio voi olla pienestä kiinni. Wellcampilla toimitaan toisin. Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja tavoitat hänet kätevästi Whatsappissa tai sähköpostissa. Meille voit esittää kaikki kysymykset, koska tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Wellcampin valmennuksissa parasta on yhdessä tekeminen.

Mitä valmennus sisältää?

Lähtemällä mukaan valmennukseen voit olla varma, että se suunnitellaan juuri sinun tavoite mielessä. Valmennuksen aluksi asetetaan tavoite, jota kohti valmennuksessa mennään. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi suurempi painonpudotus, naisellisen bikinikropan saavuttaminen tai ihan vain uuden elämäntavan oppiminen. Valmennuksen ruokavaliossa huomioidaan erityisruokavaliot ja mieltymykset. Olit sitten kasvissyöjä, sekasyöjä tai jonkin allergian omaava, ei se ole ongelma. Ruokavaliossa on aina lukuisia vaihtoehtoja jokaiselle aterialle, joten yksipuolista syömisestä ei tule missään vaiheessa. Unohda siis kana-parsakaali ateriat, me opetamme sinulle miten syödään monipuolisesti terveellistä ruokaa!

Treeniohjelma tai liikuntaohjelma vaihtuu kerran valmennuksen aikana ja ruokavalioon tehdään muutoksia tarvittaessa, jolloin varmistetaan, että haluttuihin tavoitteisiin päästään. Kehitystä seurataan viikoittaisilla raporteilla, joten valmentaja pystyy tekemään muutoksia nopeallakin aikataululla.

Miten pidän yhteyttä valmentajaan?

Wellcampin personal trainer ja valmentaja Pauliina Pakarinen aina tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin lisäksi milloin vain puhelimessa, WhatsAppilla tai vaikkapa Facebookin Messengerissä, jos se on sinulle sopivin tapa. Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi! Pauliina auttaa joka kuukausi useita naisia ja miehiä pääsemään tavoitteeseen. Liity nyt sinäkin onnistujien joukkoon! Jos etävalmennus ei kuulosta sinun jutulta, muistathan, että meiltä löytyvät myös tehokkaat nettivalmennukset eri tavoitteisiin. Tutustu nettivalmennuksiin täällä.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen valmentajasi on sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin sisällä. Valmennus vaatii yksilöintiä, joten aloitusohjelmat lähetetään asiakkaalle vasta pohjatietojen kartoittamisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, voit aina laittaa viestiä ennen ostoa suoraan valmentajalle: pakarinen.pauliina@gmail.com


Valmennuksen tiedot

  • Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 199€

personal-training-malta-suomalainen

Personal training – näkyvät tulokset

Haaveiletko timmistä kropasta, mutta kerta toisensa jälkeen joudut pettymään turhiin lupauksiin? Haluaisitko aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta uskallus tai muut syyt estävät sinua toteuttamasta sen? Oli tavoitteesi sitten painon pudottaminen tai kuntosaliharrastuksen aloittaminen, on henkilökohtainen personal training -valmennus silloin oikea valinta.

Me Wellcampilla tiedämme miten pelottavalta saliharrastuksen aloittaminen voi tuntua – olemmehan valmentaneet satoja asiakkaita vuosien aikana. Sen vuoksi tiedämme miten tärkeää on, että valmentaja on mukana ensimmäisissä treeneissä ja tukee tiukan paikan tullen.

Tässä valmennuksessa saat personal trainerisi jakamattoman huomion. Valmennus lähtee käyntiin aloitustapaamisella, jossa istumme alas ja tutustumme, keskustelemme tavoitteista sekä asetamme tavoitteet valmennuksen suhteen. On tärkeää, että valmentaja ja asiakas tuntevat toisensa, jotta myös kiperissäkin tilanteissa asiakas voi kääntyä valmentajan puoleen. Seuraavalla tapaamisella näemmekin kuntosalilla, jossa valmentaja tutustuttaa sinut kuntosaliharjoittelun saloihin.

Treenaaminen ei ole koskaan kaikki kaikessa, jonka vuoksi saat myös monipuolisen ruokavalion, jonka avulla ne vatsapalikat kuoritaan esiin. Unohtamatta tietenkään lepoa, joka on yhtä lailla huomioitu valmennuksessa ja räätälöity arkeen sopivaksi. Jokainen asiakas on yksilöllinen – niin ovat myös harjoitusohjelmat.

Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja hänet tavoitat puhelimitse ja sähköpostilla milloin vain. Yhdessä pääsemme tavoitteeseen! Mitä siis vielä epäröit? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta muutoksesta haaveilet. Tehdään siitä yhdessä totta!


Valmennuksen tiedot

  • Tavoite: Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Sisältää: aloitustapaamisen, 8 kuntosaliohjausta, ohjelmien muutokset, valmentajan tuki
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 599€ (myös osamaksumahdollisuus)