FAQ

Tällä sivulla on listattu usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta tältä sivulta, laita rohkeasti viestiä alla olevalla lomakkeella.

Ovatko ohjelmat yksilöllisiä?

Kaikki ohjelmat sisältävät yksilöintiä, edullisimmat ohjelmat vähemmän ja henkilökohtaiset valmennukset eniten. Wellcampin valmennusetiikkaa vastaan on myydä massaohjelmia ja mitä järkeä siinä olisikaan, kun tuloksetkaan eivät ole silloin varmoja!

Miten ohjelmat voi tehdä verkossa ilman tapaamista valmennettavan kanssa?

Ennen valmennuksen aloitusta valmentaja lähettää pohjatietolomakkeen, jossa kartoitetaan tarkasti asiakkaan tiedot, toivomukset ja rajoitteet.

Mistä tiedän mikä ohjelma sopii minulle parhaiten?

Jos olet itsenäinen treenaaja etkä tarvitse valmentajan tukea, valitse silloin nettivalmennus. Nettivalmennuksiin ei nimittäin kuulu varsinaista kehityksen seurantaa. Jos et ole valmis sitoutumaan pidempään ja henkilökohtaiseen valmennukseen, mutta haluat yksilöidymmät ohjelmat, kuin nettivalmennuksissa, valitse silloin henkilökohtainen ruokavalio -ja treeniohjelma -paketti. Jos kaipaat todella vahvaa tukea ja valmentajan näkemistä kasvotusten, on personal training -valmennus sinun juttusi.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Tilaaminen tapahtuu valmennus-sivuilta tilauslomakkeella. Saat tilauslomakkeen lähetyksen jälkeen vastausviestissä maksutiedot ja valmentaja vastaa kysymyksiin, jos olet esittänyt niitä tilauksen yhteydessä.

Jos et ole varma mikä valmennus on sinulle sopivin, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laita meille viestiä reaaliajassa WhatsAppin kautta. WhatsApp -kuvakkeen löydät sivun oikeasta laidasta.

Mitä maksutapoja teillä on?

Valmennuksen tilattuasi saat sähköpostiin laskun, jolla maksaminen tapahtuu. Laskulla on aina 14 vuorokautta maksuaikaa. Kysy myös osamaksumahdollisuutta!

Minulla on erityisruokavalio, saanko siitä huolimatta yksilöllisen ohjelman?

Kyllä, voit valita kaikissa valmennuksissa ruokavalioksi joko sekavalion, maidottoman, gluteenittoman tai kasvisruokavalion. Ilmoita muista allergioista tilaamisen yhteydessä niin osaamme ottaa ne huomioon.

Onko salilla treenaaminen pakollista, että voi osallistua valmennuksiin?

Salilla treenaaminen ei ole pakollista ja voit sen sijaan valita jokaiseen valmennukseen kotitreeniohjelman, jossa treenit toteutetaan kotona kahvakuulan/kuminauhan/oman kehonpainon avulla. Voit olla myös jonkin lajin urheilija, jolloin lihaskuntoharjoittelua ei tarvitse sisällyttää ohjelmaan ollenkaan. Kerrothan meille harrastuksestasi niin osaamme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun!

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin, joten kerro rohkeasti mitä sinulla on mielen päällä. Päivitämme usein kysyttyjä kysymyksiä säännöllisesti.