Henkilökohtainen etävalmennus

henkilokohtainen-etavalmennus-rasvanpoltto-laihdutus

Henkilökohtainen etävalmennus 

Henkilökohtainen etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennukseen kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja säännöllisin väliajoin.

Valmennuksen aluksi asetetaan tavoite, jota kohti valmennuksessa mennään. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi suurempi painonpudotus, naisellisen bikinikropan saavuttaminen tai ihan vain uuden elämäntavan oppiminen. Valmennus vaatii jonkin verran sitoutumista, joten se sopii motivoituneelle treenaajalle, joka haluaa nähdä näkyviä tuloksia.

Etävalmennuksen voi toteuttaa sinulle sopivalla tavalla. Voit käydä salilla tai vaikkapa tanssitunnilla, sillä ei ole väliä, koska ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteeseen ja arkeen sopivaksi! Näin myös saadut tulokset ovat pysyviä eivätkä esimerkiksi pudotetut kilot palaa ryminällä takaisin valmennuksen jälkeen.

Etävalmennus toimii hyvänä starttina uudelle elämäntavalle, juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Wellcampin personal trainer ja valmentaja Pauliina Pakarinen aina tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin lisäksi milloin vain puhelimessa, WhatsAppilla tai vaikkapa Facebookin Messengerissä, jos se on sinulle sopivin tapa. Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi! Pauliina auttaa joka kuukausi useita naisia ja miehiä pääsemään tavoitteeseen.

Valmennuksesi tilauksen jälkeen valmentajasi on sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin sisällä oston tekemisestä. Valmennus vaatii yksilöintiä, joten aloitusohjelmat lähetetään asiakkaalle vasta pohjatietojen kartoittamisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, voit aina laittaa viestiä ennen ostoa suoraan valmentajalle: pakarinen.pauliina@gmail.com


Valmennuksen tiedot

  • Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 199€