Personal training – tuloksia henkilökohtaisella valmennuksella

personal-training-malta-suomalainen

Personal training – näkyvät tulokset

Haaveiletko timmistä kropasta, mutta kerta toisensa jälkeen joudut pettymään turhiin lupauksiin? Haluaisitko aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta uskallus tai muut syyt estävät sinua toteuttamasta sen? Oli tavoitteesi sitten painon pudottaminen tai kuntosaliharrastuksen aloittaminen, on henkilökohtainen personal training -valmennus silloin oikea valinta.

Me Wellcampilla tiedämme miten pelottavalta saliharrastuksen aloittaminen voi tuntua – olemmehan valmentaneet satoja asiakkaita vuosien aikana. Sen vuoksi tiedämme miten tärkeää on, että valmentaja on mukana ensimmäisissä treeneissä ja tukee tiukan paikan tullen.

Tässä valmennuksessa saat personal trainerisi jakamattoman huomion. Valmennus lähtee käyntiin aloitustapaamisella, jossa istumme alas ja tutustumme, keskustelemme tavoitteista sekä asetamme tavoitteet valmennuksen suhteen. On tärkeää, että valmentaja ja asiakas tuntevat toisensa, jotta myös kiperissäkin tilanteissa asiakas voi kääntyä valmentajan puoleen. Seuraavalla tapaamisella näemmekin kuntosalilla, jossa valmentaja tutustuttaa sinut kuntosaliharjoittelun saloihin.

Treenaaminen ei ole koskaan kaikki kaikessa, jonka vuoksi saat myös monipuolisen ruokavalion, jonka avulla ne vatsapalikat kuoritaan esiin. Unohtamatta tietenkään lepoa, joka on yhtä lailla huomioitu valmennuksessa ja räätälöity arkeen sopivaksi. Jokainen asiakas on yksilöllinen – niin ovat myös harjoitusohjelmat.

Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan ja hänet tavoitat puhelimitse ja sähköpostilla milloin vain. Yhdessä pääsemme tavoitteeseen! Mitä siis vielä epäröit? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta muutoksesta haaveilet. Tehdään siitä yhdessä totta!


Valmennuksen tiedot

  • Tavoite: Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Sisältää: aloitustapaamisen, 8 kuntosaliohjausta, ohjelmien muutokset, valmentajan tuki
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 599€ (myös osamaksumahdollisuus)


 

henkilokohtainen-etavalmennus-rasvanpoltto-laihdutus

Henkilökohtainen etävalmennus 

Henkilökohtainen etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennukseen kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja säännöllisin väliajoin.

Valmennuksen aluksi asetetaan tavoite, jota kohti valmennuksessa mennään. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi suurempi painonpudotus, naisellisen bikinikropan saavuttaminen tai ihan vain uuden elämäntavan oppiminen. Valmennus vaatii jonkin verran sitoutumista, joten se sopii motivoituneelle treenaajalle, joka haluaa nähdä näkyviä tuloksia.

Etävalmennuksen voi toteuttaa sinulle sopivalla tavalla. Voit käydä salilla tai vaikkapa tanssitunnilla, sillä ei ole väliä, koska ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteeseen ja arkeen sopivaksi! Näin myös saadut tulokset ovat pysyviä eivätkä esimerkiksi pudotetut kilot palaa ryminällä takaisin valmennuksen jälkeen.

Etävalmennus toimii hyvänä starttina uudelle elämäntavalle, juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Wellcampin personal trainer ja valmentaja Pauliina Pakarinen aina tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin lisäksi milloin vain puhelimessa, WhatsAppilla tai vaikkapa Facebookin Messengerissä, jos se on sinulle sopivin tapa. Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi! Pauliina auttaa joka kuukausi useita naisia ja miehiä pääsemään tavoitteeseen.

Valmennuksesi tilauksen jälkeen valmentajasi on sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin sisällä tilauksen lähettämisestä. Valmennus vaatii yksilöintiä, joten aloitusohjelmat lähetetään asiakkaalle vasta pohjatietojen kartoittamisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, voit aina laittaa viestiä ennen ostoa suoraan valmentajalle: pakarinen.pauliina@gmail.com


Valmennuksen tiedot

  • Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, elämäntapamuutos
  • Kesto 3 kuukautta
  • Hinta 199€