Personal training

 

personaltraininghelsinki-personaltrainer-valmennus-mayors

Personal training -yksilövalmennus

Personal training -valmennus soveltuu sinulle, jos olet motivoitunut ja haluat saada muutoksen tueksi vahvan ja henkilökohtaisen tuen.

Valmennus alkaa aina taustatietojen kartoituksella ja henkilökohtaisella tapaamisella valmentajan kanssa. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen ja seuraavat varsinaiset paketin ohjauskerrat pystymme käyttämään tehokkaasti hyödyksi sinulle suunniteltujen treenien avulla. Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä määrittelemme tavoitteen, jota kohti valmennuksessa mennään.

Ruokavalio -ja treeniohjelma suunnitellaan sinun arkeen sopivaksi ja tarkoituksena on tehdä elämäntapamuutoksesta mahdollisimman mutkatonta. Tavoitteesi voi olla mittavampi laihduttaminen, rasvanpoltto, kehonkoostumuksen muuttaminen, lihasmassan kasvattaminen tai ihan vain salitreenin aloittaminen. Ohjelmiin tehtävät muutokset kuuluvat valmennuksen hintaan.

Mitä vauhdikkaamman startin haluat, sitä laajempi paketti sinun kannattaa ottaa. Jos olet aloittelija ja haluat varmistaa, että teet kaiken salille oikein, riittää silloin pienempikin paketti.

Voimme treenata sinun omalla salilla (varmista valmentajan sisäänpääsy etukäteen) tai Mayor’s salilla Helsingin Ruoholahdessa. Yhteisissä treeneissä vaihdetaan kuulumisia, treenataan ja varmistetaan, että pääset tavoitteeseen.

Henkilökohtaisessa tapaamisessa pystyn antamaan sinulle parhaimmat vinkit onnistuneeseen elämäntapamuutokseen. Olen tapaamisten lisäksi tavoitettavissa sähköpostilla, Facebookin Messengerissä, puhelimella ja WhatsAppissa, joten apua saa aina.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään rakentamaan juuri sinulle parhaiten sopivaa kokonaisuutta! Valmentajastasi lisätietoa löydät täältä.

 

Personal training paketit:

8 tapaamista kuukaudessa (2 krt/vko) 459€/kk

4 tapaamista kuukaudessa (1krt/vko) 249€/kk

2 tapaamista kuukaudessa ( joka toinen viikko) 139€/kk

1 tapaaminen 79€/kk


Personal training -yksilövalmennus

  • Rasvanpoltto, laihduttaminen, lihasmassan kasvatus, hyvinvoinnin lisääminen
  • Henkilökohtainen ruokavalio -ja treeniohjelma sekä mahdollinen aerobinen suunnitelma
  • Treenikertoja 1-8 kuukaudessa, yhden ohjauskerran kesto 60 min
  • Jatkuva tuki ja kehityksen seuranta koko valmennuksen ajan
  • 1-3 kuukauden määräaikainen sopimus
  • Laskutus kerran kuussa tai kerralla könttäsummana